Urenregistratie

Een zeer belangrijke functie binnen de applicatie is het registreren en administreren van uren. Om uren te registreren kan er gebruik gemaakt worden van een handige stopwatch. Tijdens het registreren van uren is direct het juiste uurtarief (of nul-tarief) te selecteren. Om de gewerkte tijd zo goed mogelijk te verdelen over de verrichten handelingen kunnen categorien van werkzaamheden worden aangemaakt.

Statistieken

Inzichtelijke (management)informatie is de kracht achter dit systeem. Op basis van selectiecriteria's kan diverse informatie opgevraagd worden, zoals declarabele uren per medewerker, declarabele uren per klant en het gemiddeld uurtarief (per klant, of per medewerker). Uiteraard is al deze informatie in de door u gewenste periode opvraagbaar.

Koppelingen

Urendeclaratie.nl is gebouwd op een zogenaamd open fundament. Dit betekent dat de database benaderbaar is voor koppelingen met externe partijen. Binnen de financiŽle wereld wil dat dus zeggen dat er gekoppeld kan worden met (backoffice)systemen, zoals ANVA, Level-7, Accountview of Scope. Uiteraard zijn koppelingen met andere softwarepakketten ook denkbaar. Informeer naar de mogelijkheden

Facturatie

Vanuit de urenregistratie kan middels een click op de knop facturen worden aangemaakt. U selecteert de periode waarover u wilt factureren. Facturen worden aangemaakt in een PDF formaat. Facturen kunnen handmatig worden aangepast. Ook kunt u extra tekstregels/items toevoegen en handmatig abonnementen opvoeren. U heeft een keuze in wel of geen BTW toepassen. Ook is het mogelijk om facturen aan te maken die voorzien zijn van assurantiebelasting.

Herinneringen en aanmaningen kunnen online worden verzonden. Het programma kan uw debiteurenbewaking binnen urendeclaratie.nl uitvoeren..

Advies & Consultancy

Urendeclaratie.nl biedt u graag advies en ondersteuning bij het implementen van urendeclaratie.nl binnen uw organisatie. Enkele vraagstukken waarmee u te maken kunt krijgen zijn:
  • Hoe implementeer ik een ander verdienmodel binnen mijn organisatie?
  • Hoe houd ik de omzet op peil?
  • Hoe krijg ik meer inzage in de gewerkte uren van mijn medewerkers?
  • Welke klanten kosten meer dan ze opleveren? Van wie moet ik afscheid nemen?
  • Hoe wordt mijn organisatie transparanter richting klanten?
  • Hoe communiceer ik mijn nieuwe manier van werken?
Urendeclaratie.nl kan u hierbij ondersteunen, door onze ruime ervaring bij het implementeren van dit systeem. Ook verzorgen wij presentaties over dit onderwerp op uw locatie. Maak direct een afspraak